Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FrameroTeam Guners
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Lutzu verovert de bal door een tackle van achteren. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lutzu. Lutzu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Costarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Costarelli passt de bal zonder na te denken. Sita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagli verovert de bal door een tackle van achteren. Bagli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marianini geeft een hoge lob. Inworp. Urriani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Casaburi de bal. Casaburi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Serio heeft problemen om de bal te vangen. Casaburi rent richting de bal. Casaburi passt de bal zonder na te denken. Lutzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutzu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Costarelli rent richting de bal. Casaburi verovert de bal door een tackle van achteren. Maiorana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casaburi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casaburi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zamaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FrameroTeam - Guners 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FrameroTeam 36%, Guners 64%.
FrameroTeam - Guners 1:0

50e minuut.
Marianini probeert naar een medespeler te passen. Casaburi rent richting de bal. Met opzet legt Cappelli zijn tegenspeler op de grond. Cappelli krijgt een gele kaart. Casaburi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arzu komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Arzu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Terni de bal onder controle te krijgen. Arzu rent richting de bal. Serio is nu in balbezit. Serio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FrameroTeam - Guners 1:1

77e minuut.
Inworp. Gottarelli met de inworp. Rognoni Villanova met een sublieme pass. Lutzu rent richting de bal. Lutzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FrameroTeam - Guners 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FrameroTeam 43%, Guners 57%.
FrameroTeam - Guners 2:1