Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leo 2005 Nobili Guerrieri
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Galiazzo rent richting de bal. Galiazzo met een sublieme pass. Carau rent richting de bal. Carau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leo 2005 - Nobili Guerrieri 0:1

11e minuut.
Ghinazzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barbaresco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dottarelli de bal. Dottarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Viotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falqui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Viotti neemt zijn aanloop. Ribbisi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leo 2005 - Nobili Guerrieri 1:1

16e minuut.
Dottarelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Carau de bal. Carau passt de bal in één keer door. Cernoia rent richting de bal. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Viotti onderschept slim de pass. Viotti met een sublieme pass. Burgazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspesi onderschept slim de pass. Aspesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Angelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Angelino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guazzoni met een snel genomen vrije trap. Barbaresco rent richting de bal. Barbaresco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ghinazzi rent richting de bal. Dottarelli is nu in balbezit. Dottarelli speelt de bal door. Carau bereikt de bal nog maar net als eerste. Carau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leo 2005 57%, Nobili Guerrieri 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leo 2005 - Nobili Guerrieri 1:1

53e minuut.
Guazzoni geeft een hoge lob. Dottarelli kopt de bal weg. Ploner rent richting de bal. Carau verovert de bal door een tackle van achteren. Carau draait met de bal, schiet en ... Glista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
leo 2005 - Nobili Guerrieri 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leo 2005 45%, Nobili Guerrieri 55%.
leo 2005 - Nobili Guerrieri 1:2