Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DangDang Real Socieklaus
Normal Tactiek ?
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Jałyński speelt de bal door. Parri rent richting de bal. Masotino rent richting de bal. Parri onderschept slim de pass. Parri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DangDang - Real Socieklaus 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Ganz de bal. Annese bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirardelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghirardelli krijgt een gele kaart. Ghirardelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pizzocchi komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Pierobon onderschept slim de pass. Annese onderschept slim de pass. Annese speelt de bal door. Parri is nu in balbezit. Parri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DangDang - Real Socieklaus 0:2

22e minuut.
Bonciarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński met een sublieme pass. Annese bereikt de bal nog maar net als eerste. Annese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Konecki geeft de bal voor. Annese kopt de bal weg. Corrent rent richting de bal. Ganz onderschept slim de pass. Ganz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Velame geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gervasini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benzoni is nu in balbezit. Benzoni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bonaluce met de inworp. Annese geeft de bal voor. Parri is nu in balbezit. Parri draait met de bal, schiet en ... Matelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DangDang - Real Socieklaus 0:3

44e minuut.
Masotino geeft de bal voor. Konecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Felletti de bal. Ganz rent richting de bal. Ganz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DangDang 67%, Real Socieklaus 33%.
DangDang - Real Socieklaus 0:3

49e minuut.
Bonciarelli probeert de bal aan de voet te houden. Bonciarelli passt de bal in één keer door. Felletti heeft problemen om de bal te vangen. Ganz is nu in balbezit. Ganz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Velame rent richting de bal. Regoli verovert de bal door een tackle van achteren. Guastalvino rent richting de bal. Regoli verovert de bal door een tackle van achteren. Regoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DangDang 51%, Real Socieklaus 49%.
DangDang - Real Socieklaus 0:3