Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DangDang FrameroTeam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20
matig Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Rognoni Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognoni Villanova met een sublieme pass. Klungelig pakt Lutzu de bal. Lutzu schiet op doel. Casaburi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Regoli speelt de bal door. Goldaniga rent richting de bal. Rognoni Villanova rent richting de bal. Goldaniga onderschept slim de pass. Goldaniga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

26e minuut.
Regoli passt de bal met de wreef. Arzu is nu in balbezit. Goldaniga is nu in balbezit. Regoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Benzoni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gottarelli. Benzoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Benzoni met een snel genomen vrije trap. Sita probeert de bal aan de voet te houden. Goldaniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldaniga haalt uit met een fantastische trap. Zoccola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DangDang - FrameroTeam 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DangDang 46%, FrameroTeam 54%.
DangDang - FrameroTeam 1:0

51e minuut.
Benzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gottarelli geeft een hoge lob. Lutzu rent richting de bal. Lutzu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Musso probeert naar een medespeler te passen. Urriani is nu in balbezit. Pierobon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pierobon krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Casaburi rent richting de bal. Lutzu rent richting de bal. Casaburi rent richting de bal. Casaburi haalt uit met een fantastische trap. Matelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DangDang 43%, FrameroTeam 57%.
DangDang - FrameroTeam 1:0