Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toscana F.C. Nobili Guerrieri
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Tamansi verovert de bal door een tackle van achteren. Tamansi geeft een lange en hoge pass. Burgazzi heeft problemen om de bal te vangen. Deregibus rent richting de bal. Deregibus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Toscana F.C. - Nobili Guerrieri 1:0

32e minuut.
Burgazzi geeft de bal voor. Galiazzo kopt de bal weg. Fraccione probeert de bal met de borst te controleren. Carau rent richting de bal. Carau draait met de bal, schiet en ... Locasale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toscana F.C. - Nobili Guerrieri 1:1

34e minuut.
Marulli rent richting de bal. Fresi verovert de bal door een tackle van achteren. Fresi passt de bal met de wreef. Valenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenti draait met de bal, schiet en ... Ribbisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Falqui de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toscana F.C. - Nobili Guerrieri 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toscana F.C. 42%, Nobili Guerrieri 58%.
Toscana F.C. - Nobili Guerrieri 2:1

61e minuut.
Pascoli rent richting de bal. Dottarelli onderschept slim de pass. Dottarelli passt de bal zonder na te denken. Carau rent richting de bal. Carau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Primiceri speelt de bal door. Angelino is nu in balbezit. Pascoli maakt een afschuwelijke overtreding. Pascoli krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Locasale met een sublieme pass. Valenti kopt de bal weg. Burgazzi heeft problemen om de bal te vangen. Deregibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Deregibus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tamansi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamansi passt de bal in één keer door. Burgazzi is nu in balbezit. Deregibus verovert de bal door een tackle van achteren. Deregibus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Angelino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guazzoni is nu in balbezit. Guazzoni geeft de bal voor. Barbaresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaresco geeft de bal voor. Locasale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Guazzoni rent richting de bal. Angelino probeert naar een medespeler te passen. Fresi is nu in balbezit. Fresi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Burgazzi de bal. Ribbisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toscana F.C. 45%, Nobili Guerrieri 55%.
Toscana F.C. - Nobili Guerrieri 2:1