Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKragas White Sharks Sporting Zampin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Calaprice is nu in balbezit. Bimba verovert de bal door een tackle van achteren. Bimba speelt de bal door. Dellamorte is nu in balbezit. Dellamorte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Scariati rent richting de bal. Dimonte onderschept slim de pass. Dimonte passt de bal met de wreef. Stracchi rent richting de bal. Stracchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Calaprice rent richting de bal. Confusioni onderschept slim de pass. Confusioni probeert naar een medespeler te passen. Stracchi is nu in balbezit. Stracchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - Sporting Zampin 1:0

41e minuut.
Anesin speelt de bal door. Baglione rent richting de bal. Baglione speelt de bal door. Dimonte rent richting de bal. Dimonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bimba verovert de bal door een tackle van achteren. Bimba geeft de bal voor. Bucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stracchi onderschept slim de pass. Stracchi schiet op doel. Orlando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKragas White Sharks 44%, Sporting Zampin 56%.
AKragas White Sharks - Sporting Zampin 1:0

51e minuut.
Placido speelt de bal door. Carai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimonte verovert de bal door een tackle van achteren. Dimonte haalt uit met een fantastische trap. Bezzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bezzi trapt de bal weg. Confusioni kopt de bal weg. Bucovaz heeft problemen om de bal te vangen. Stracchi is nu in balbezit. Stracchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Cuneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Placido verovert de bal door een tackle van achteren. Placido passt de bal in één keer door. Calaprice bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaprice haalt uit met een fantastische trap. Bezzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Confusioni rent richting de bal. Confusioni geeft een hoge lob. Stracchi rent richting de bal. Stracchi haalt uit met een fantastische trap. Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin passt de bal zonder na te denken. Seculini bereikt de bal nog maar net als eerste. Confusioni rent richting de bal. Confusioni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Confusioni met een sublieme pass. Lodigiani is nu in balbezit. Stracchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stracchi draait met de bal, schiet en ... Lodigiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Scariati de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Placido zal de hoekschop nemen. Griffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffini schiet op doel. Bezzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKragas White Sharks 48%, Sporting Zampin 52%.
AKragas White Sharks - Sporting Zampin 1:0