Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN Real Emalacri
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cassitto is nu in balbezit. Corbetta verovert de bal door een tackle van achteren. Troncon is nu in balbezit. Troncon schiet op doel. Roncalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Real Emalacri 1:0

9e minuut.
Corbetta met een sublieme pass. Banducci geeft de bal voor. Sandrini kopt de bal weg. Cassitto heeft problemen om de bal te vangen. Cassitto draait met de bal, schiet en ... Roncalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VASILE ALEXANDRU VIDREAN 51%, Real Emalacri 49%.
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Real Emalacri 1:0

47e minuut.
Pisano geeft een lange en hoge pass. Pezzato speelt de bal door. Dondolini kopt de bal weg. Daar is Spotorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spotorno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ilari verovert de bal door een tackle van achteren. Troncon is nu in balbezit. Corbetta rent richting de bal. Troncon verovert de bal door een tackle van achteren. Troncon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Real Emalacri 2:0

77e minuut.
Corbetta speelt de bal door. Pisano rent richting de bal. Met opzet legt Sandrini zijn tegenspeler op de grond. Sandrini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pisano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pisano kan niet meer verder spelen. Argeri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VASILE ALEXANDRU VIDREAN 56%, Real Emalacri 44%.
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Real Emalacri 2:0