Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pro Grumento 1990 mancester
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
D`Arrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arrigo is nu in balbezit. Ruperto rent richting de bal. Ruperto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pro Grumento 1990 - mancester 1:0

10e minuut.
Scavo passt de bal in één keer door. Ruperto is nu in balbezit. Garlati onderschept slim de pass. D`Arrigo verovert de bal door een tackle van achteren. D`Arrigo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Barbonetti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scavo met de inworp. D`Arrigo rent richting de bal. D`Arrigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mazzocco speelt de bal door. Pirandelli speelt de bal door. Acciai is nu in balbezit. Magliulo met een sublieme pass. Daar is Moschitta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Memmo probeert de bal met de borst te controleren. Memmo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peyrachia de bal. Ruperto rent richting de bal. Ruperto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Manconi met een sublieme pass. Acchiappati bereikt de bal nog maar net als eerste. Acchiappati speelt de bal door. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pro Grumento 1990 - mancester 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pro Grumento 1990 49%, mancester 51%.
Pro Grumento 1990 - mancester 2:0

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andreucci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bertuglia heeft problemen om de bal te vangen. Acciai is nu in balbezit. Acciai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pro Grumento 1990 - mancester 2:1

70e minuut.
Manconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manconi passt de bal zonder na te denken. Gargi rent richting de bal. Pirandelli onderschept slim de pass. Pirandelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pro Grumento 1990 - mancester 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pro Grumento 1990 49%, mancester 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pro Grumento 1990 - mancester 2:2