Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prozzozzese Pro Grumento 1990
451 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
D`Arrigo speelt de bal door. Cimarrusto is nu in balbezit. Cimarrusto probeert naar een medespeler te passen. D`Arrigo is nu in balbezit. D`Arrigo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gandolfo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biamonti komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Memmo met de inworp. Carmella rent richting de bal. Carmella passt de bal zonder na te denken. Berton is nu in balbezit. Berton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Berton heeft problemen om de bal te vangen. Magliulo rent richting de bal. Berton onderschept slim de pass. Berton draait met de bal, schiet en ... Moschitta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

28e minuut.
Berton schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Moschitta met een harde bal richting middenveld. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prozzozzese - Pro Grumento 1990 1:0

31e minuut.
Longhi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D`Arrigo de bal. Novielli rent richting de bal. D`Arrigo onderschept slim de pass. D`Arrigo geeft een hoge lob. Corradengo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cimarrusto passt de bal met de wreef. Bergami is nu in balbezit. Bergami probeert naar een medespeler te passen. Berton rent richting de bal. Berton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prozzozzese - Pro Grumento 1990 2:0

40e minuut.
Scaglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibari rent richting de bal. Di Vaio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Di Vaio krijgt een gele kaart. Dibari raakt geblesseerd tijdens het duel. Dibari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prozzozzese 37%, Pro Grumento 1990 63%.
Prozzozzese - Pro Grumento 1990 2:0

52e minuut.
Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi geeft de bal voor. Scaglione rent richting de bal. D`Arrigo rent richting de bal. D`Arrigo draait met de bal, schiet en ... Corradengo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Prozzozzese - Pro Grumento 1990 2:1

55e minuut.
Carmella onderschept slim de pass. Carmella probeert naar een medespeler te passen. Dall`Acqua rent richting de bal. Berton onderschept slim de pass. Berton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prozzozzese 46%, Pro Grumento 1990 54%.
Prozzozzese - Pro Grumento 1990 2:1