Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKragas White Sharks AC CIUGHINA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Gazzè bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzè geeft een lange en hoge pass. Vitalliano heeft problemen om de bal te vangen. Robbio is nu in balbezit. Robbio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bezzi trapt de bal weg van het doel. Vitalliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzè rent richting de bal. Vitalliano verovert de bal door een tackle van achteren. Vitalliano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Annoni passt de bal met de wreef. Robbio rent richting de bal. Bimba onderschept slim de pass. Roscigno rent richting de bal. Roscigno haalt uit met een fantastische trap. Bezzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Baglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baglione met een sublieme pass. Retusi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baglione de bal. Baglione verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Annoni rent richting de bal. Dellamorte rent richting de bal. Stracchi rent richting de bal. Confusioni rent richting de bal. Confusioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - AC CIUGHINA 1:0

42e minuut.
Ibba met de inworp. Bonfadini rent richting de bal. Confusioni begaat een overtreding. Confusioni krijgt een gele kaart. Bonfadini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bonfadini kan niet meer verder spelen. Carciofalo komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Scariati passt de bal in één keer door. Bimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimba passt de bal met de wreef. Confusioni is nu in balbezit. Confusioni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKragas White Sharks 40%, AC CIUGHINA 60%.
AKragas White Sharks - AC CIUGHINA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKragas White Sharks 64%, AC CIUGHINA 36%.
AKragas White Sharks - AC CIUGHINA 1:0