Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaxCaffè Sporting Zampin
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Griffini speelt de bal door. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodigiani begaat een overtreding. Lodigiani krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Placido speelt de bal door. Catalano is nu in balbezit. Dimonte verovert de bal door een tackle van achteren. Dimonte draait met de bal, schiet en ... Angiuli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaxCaffè - Sporting Zampin 0:1

12e minuut.
Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffini verovert de bal door een tackle van achteren. Valeriano onderschept slim de pass. Lanna rent richting de bal. Lanna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Firti rent richting de bal. Firti geeft een lange en hoge pass. Daar is Canestrari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Anesin met een sublieme pass. Rotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotta passt de bal met de wreef. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Anesin passt de bal met de wreef. Dimonte is nu in balbezit. Bastreghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimonte onderschept slim de pass. Dimonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SaxCaffè - Sporting Zampin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaxCaffè 44%, Sporting Zampin 56%.
SaxCaffè - Sporting Zampin 0:2

48e minuut.
Lodigiani met de inworp. Griffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastreghi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bastreghi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Lanna is nu in balbezit. Anesin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lanna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lanna legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SaxCaffè - Sporting Zampin 1:2

57e minuut.
Turato probeert naar een medespeler te passen. Calaprice bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastreghi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastreghi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Calaprice raakt geblesseerd tijdens het duel. Griffini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Placido bereikt de bal nog maar net als eerste. Placido haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ferrato probeert de bal met de borst te controleren. Turato verovert de bal door een tackle van achteren. Turato met een sublieme pass. Dimonte rent richting de bal. Dimonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaxCaffè 54%, Sporting Zampin 46%.
SaxCaffè - Sporting Zampin 1:2