Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN Prozzozzese
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Carmella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biamonti komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Biamonti verovert de bal door een tackle van achteren. Stoppani onderschept slim de pass. Bolia is nu in balbezit. Piras verovert de bal door een tackle van achteren. Piras geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolia kopt de bal weg. Troncon rent richting de bal. Piras begaat een overtreding. Piras krijgt een gele kaart. Troncon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cassitto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Prozzozzese 1:0

7e minuut.
Piras geeft een lange en hoge pass. Berton kopt de bal weg. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto draait met de bal, schiet en ... Pezzato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Prozzozzese 1:1

12e minuut.
Scaglione speelt de bal door. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto passt de bal in één keer door. Berton is nu in balbezit. Berton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Prozzozzese 1:2

18e minuut.
Klungelig pakt Piras de bal. Troncon is nu in balbezit. Troncon passt de bal in één keer door. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VASILE ALEXANDRU VIDREAN 54%, Prozzozzese 46%.
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Prozzozzese 1:2

47e minuut.
Klungelig pakt Banducci de bal. Bergami rent richting de bal. Bergami probeert naar een medespeler te passen. Berton is nu in balbezit. Berton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Berton rent richting de bal. Lacosta rent richting de bal. Berton verovert de bal door een tackle van achteren. Berton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Prozzozzese 1:3

60e minuut.
Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo geeft een hoge lob. Berton bereikt de bal nog maar net als eerste. Berton haalt uit met een fantastische trap. Pezzato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Prozzozzese 1:4

65e minuut.
Cimarrusto speelt de bal door. Gandolfo is nu in balbezit. Gandolfo probeert naar een medespeler te passen. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Troncon probeert naar een medespeler te passen. Nascimbeni is nu in balbezit. Cimarrusto verovert de bal door een tackle van achteren. Cimarrusto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Prozzozzese 1:5

71e minuut.
Bergami met een sublieme pass. Daar is Nascimbeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berton bereikt de bal nog maar net als eerste. Berton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Prozzozzese 1:6

77e minuut.
Troncon is nu in balbezit. Troncon met een sublieme pass. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto draait met de bal, schiet en ... Scaglione probeert de bal aan de voet te houden. Corradengo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Prozzozzese 2:6

83e minuut.
Stoppani is nu in balbezit. Cimarrusto onderschept slim de pass. Berton is nu in balbezit. Berton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VASILE ALEXANDRU VIDREAN 75%, Prozzozzese 25%.
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - Prozzozzese 2:6