Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Emalacri Pro Grumento 1990
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Candeo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dall`Acqua rent richting de bal. Dall`Acqua speelt de bal door. D`Arrigo rent richting de bal. D`Arrigo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Manconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candeo rent richting de bal. Candeo speelt de bal door. Spotorno rent richting de bal. Spotorno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Manconi heeft problemen om de bal te vangen. Candeo probeert naar een medespeler te passen. Spotorno is nu in balbezit. Spotorno draait met de bal, schiet en ... Moschitta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Emalacri - Pro Grumento 1990 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Emalacri 45%, Pro Grumento 1990 55%.
Real Emalacri - Pro Grumento 1990 1:0

52e minuut.
Bolognesi passt de bal met de wreef. Scavo is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scavo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Corbetta heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruperto rent richting de bal. Ruperto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Emalacri - Pro Grumento 1990 1:1

56e minuut.
Spotorno passt de bal zonder na te denken. Pisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisano geeft de bal voor. Spotorno rent richting de bal. Spotorno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dall`Acqua met een sublieme pass. Ruperto rent richting de bal. Ilari begaat een overtreding. Ilari krijgt een gele kaart. Ruperto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ruperto kan niet meer verder spelen. Gargi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ilari kan de bal niet met de borst controleren. Gargi is nu in balbezit. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arrigo rent richting de bal. D`Arrigo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dall`Acqua met een sublieme pass. Daar is Gargi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gargi passt de bal met de wreef. D`Arrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arrigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Candeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spotorno rent richting de bal. Dall`Acqua rent richting de bal. Spotorno verovert de bal door een tackle van achteren. Spotorno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Emalacri 53%, Pro Grumento 1990 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Emalacri - Pro Grumento 1990 1:1