Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Zampin AC CIUGHINA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonfadini met de inworp. Ibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaprice is nu in balbezit. Calaprice schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Anesin geeft de bal voor. Ferrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Annoni zijn tegenspeler op de grond. Annoni krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Orlando trapt de bal weg van het doel. Grolli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aspesi de bal onder controle te krijgen. Robbio is nu in balbezit. Robbio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Zampin - AC CIUGHINA 0:1

29e minuut.
Caccavallo rent richting de bal. Caccavallo geeft een hoge lob. Brayde heeft problemen om de bal te vangen. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Zampin - AC CIUGHINA 0:2

30e minuut.
Bonfadini met een snelle inworp. Vitalliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalliano geeft een hoge lob. Robbio maakt een snoekduik en kopt de bal. Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Zampin - AC CIUGHINA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Zampin 54%, AC CIUGHINA 46%.
Sporting Zampin - AC CIUGHINA 0:3

57e minuut.
Vitalliano is nu in balbezit. Vitalliano met een sublieme pass. Klungelig pakt Aspesi de bal. Robbio is nu in balbezit. Robbio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Calaprice rent richting de bal. Noville rent richting de bal. Calaprice bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Zampin 38%, AC CIUGHINA 62%.
Sporting Zampin - AC CIUGHINA 0:3