Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Zampin VASILE ALEXANDRU VIDREAN
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Bolia rent richting de bal. Bolia passt de bal zonder na te denken. Calaprice probeert de bal aan de voet te houden. Dimonte rent richting de bal. Dimonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pezzato niet meer kan verder spelen. Quatela komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Lodigiani geeft de bal voor. Finozzi rent richting de bal. Finozzi geeft een lange en hoge pass. Cassitto rent richting de bal. Cassitto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Placido passt de bal met de wreef. Calaprice bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoppani bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaprice bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaprice haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lodigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin probeert naar een medespeler te passen. Troncon bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncon draait met de bal, schiet en ... Orlando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Griffini rent richting de bal. Troncon begaat een overtreding. Griffini raakt geblesseerd tijdens het duel. Griffini met een snel genomen vrije trap. Lacosta kopt de bal weg. Calaprice bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaprice draait met de bal, schiet en ... Quatela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Zampin - VASILE ALEXANDRU VIDREAN 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Calaprice de bal. Cassitto is nu in balbezit. Met opzet legt Calaprice zijn tegenspeler op de grond. Calaprice krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Muratore bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratore passt de bal met de wreef. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto haalt uit met een fantastische trap. Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Zampin - VASILE ALEXANDRU VIDREAN 1:1

41e minuut.
Brayde geeft de bal voor. Dimonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Banducci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banducci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Zampin 51%, VASILE ALEXANDRU VIDREAN 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Zampin - VASILE ALEXANDRU VIDREAN 1:1

48e minuut.
Cassitto is nu in balbezit. Griffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cassitto krijgt een gele kaart. Griffini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lodigiani met een snel genomen vrije trap. Daar is Lacosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calaprice rent richting de bal. Calaprice draait met de bal, schiet en ... Quatela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Stoppani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoppani geeft de bal voor. Firti probeert de bal aan de voet te houden. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Griffini kopt de bal weg. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio passt de bal in één keer door. Dimonte rent richting de bal. Dimonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Zampin - VASILE ALEXANDRU VIDREAN 2:1

81e minuut.
Placido passt de bal met de wreef. Calaprice is nu in balbezit. Calaprice passt de bal in één keer door. Dimonte rent richting de bal. Dimonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Zampin 44%, VASILE ALEXANDRU VIDREAN 56%.
Sporting Zampin - VASILE ALEXANDRU VIDREAN 2:1