Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKragas White Sharks Real Emalacri
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ilari geeft een hoge lob. Candeo speelt de bal door. Spotorno rent richting de bal. Spotorno schiet op doel. Baglione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Donadio is nu in balbezit. Confusioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Confusioni passt de bal zonder na te denken. Stracchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stracchi draait met de bal, schiet en ... Roncalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Dondolini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marrocco komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Scariati bereikt de bal nog maar net als eerste. Candeo rent richting de bal. Candeo passt de bal zonder na te denken. Spotorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Spotorno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Donadio geeft een hoge lob. Dellamorte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marrocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Candeo rent richting de bal. Candeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - Real Emalacri 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKragas White Sharks 63%, Real Emalacri 37%.
AKragas White Sharks - Real Emalacri 0:1

54e minuut.
Corbetta probeert naar een medespeler te passen. Carai rent richting de bal. Carai geeft de bal voor. Spotorno is nu in balbezit. Spotorno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - Real Emalacri 0:2

56e minuut.
Klungelig pakt Confusioni de bal. Spotorno is nu in balbezit. Scariati rent richting de bal. Spotorno onderschept slim de pass. Spotorno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gazzè bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzè geeft een hoge lob. Inworp. Marrocco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paoletto geeft de bal voor. Bezzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spotorno is nu in balbezit. Spotorno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - Real Emalacri 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKragas White Sharks 56%, Real Emalacri 44%.
AKragas White Sharks - Real Emalacri 0:3