Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Emalacri AKragas White Sharks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Candeo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scariati. Candeo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corbetta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Spotorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spotorno haalt uit met een fantastische trap. Bezzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondolini is nu in balbezit. Dondolini met een sublieme pass. Spotorno heeft problemen om de bal te vangen. Spotorno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Candeo is nu in balbezit. Candeo passt de bal met de wreef. Carai bereikt de bal nog maar net als eerste. Spotorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Spotorno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Spotorno is nu in balbezit. Baglione onderschept slim de pass. Candeo begaat een overtreding. Candeo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Candeo onderschept slim de pass. Candeo probeert naar een medespeler te passen. Spotorno is nu in balbezit. Spotorno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Emalacri 44%, AKragas White Sharks 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Emalacri - AKragas White Sharks 0:0

48e minuut.
Lanaro rent richting de bal. Confusioni verovert de bal door een tackle van achteren. Confusioni speelt de bal door. Daar is Stracchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stracchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cillerai rent richting de bal. Paoletto rent richting de bal. Cillerai begaat een overtreding. Paoletto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Paoletto kan niet meer verder spelen. Argeri komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Donadio de bal. Dellamorte rent richting de bal. Donadio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donadio krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Scariati geeft een hoge lob. Lanaro geeft een hoge lob. Argeri kopt de bal weg. Spotorno rent richting de bal. Spotorno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Roncalli speelt de bal door. Bimba kopt de bal weg. Confusioni rent richting de bal. Confusioni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lanaro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Emalacri 50%, AKragas White Sharks 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Emalacri - AKragas White Sharks 0:0