Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaxCaffè mancester
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Barbonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Turato is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbonetti. Turato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grittani wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pirandelli passt de bal zonder na te denken. Canestrari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acciai. Canestrari roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Canestrari kan niet meer verder spelen. Pirrello komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Turato onderschept slim de pass. Marseglia is nu in balbezit. Turato maakt een afschuwelijke overtreding. Turato krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rotta met een snelle inworp. Pilti rent richting de bal. Pilti passt de bal zonder na te denken. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zingarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Grittani onderschept slim de pass. Grittani probeert naar een medespeler te passen. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaxCaffè 50%, mancester 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SaxCaffè - mancester 0:0

51e minuut.
Daar is Acciai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciai is nu in balbezit. Pirandelli rent richting de bal. Pirandelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Angiuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pirandelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pirandelli met een sublieme pass. Acciai rent richting de bal. Acciai draait met de bal, schiet en ... Mustu probeert de bal aan de voet te houden. Angiuli bokst de bal weg.

82e minuut.
Zingarella kopt de bal weg. Daar is Bastreghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acciai bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciai schiet op doel. Mustu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaxCaffè - mancester 0:1

87e minuut.
Bastreghi rent richting de bal. Pirandelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pirandelli met een sublieme pass. Acciai bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciai haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SaxCaffè - mancester 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaxCaffè 58%, mancester 42%.
SaxCaffè - mancester 0:2