Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC CIUGHINA Pro Grumento 1990
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Retusi geeft de bal voor. Acchiappati bereikt de bal nog maar net als eerste. Annoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acchiappati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Memmo met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC CIUGHINA - Pro Grumento 1990 0:1

17e minuut.
Dall`Acqua passt de bal in één keer door. Grolli is nu in balbezit. Grolli speelt de bal door. Vitalliano is nu in balbezit. Vitalliano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC CIUGHINA - Pro Grumento 1990 1:1

22e minuut.
Dall`Acqua passt de bal met de wreef. D`Arrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfadini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. D`Arrigo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. D`Arrigo kan niet meer verder spelen. Dibari komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Abbadelli met een sublieme pass. Aspesi kopt de bal weg. Memmo probeert de bal aan de voet te houden. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Acchiappati is nu in balbezit. Acchiappati passt de bal in één keer door. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto haalt uit met een fantastische trap. Abbadelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CIUGHINA - Pro Grumento 1990 1:2

44e minuut.
Vitalliano heeft problemen om de bal te vangen. Dall`Acqua onderschept slim de pass. Dall`Acqua probeert naar een medespeler te passen. Dibari rent richting de bal. Dibari schiet op doel. Abbadelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CIUGHINA 64%, Pro Grumento 1990 36%.
AC CIUGHINA - Pro Grumento 1990 1:2

51e minuut.
Bonfadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfadini passt de bal zonder na te denken. Longhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio verovert de bal door een tackle van achteren. Robbio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC CIUGHINA - Pro Grumento 1990 2:2

79e minuut.
Bonfadini verovert de bal door een tackle van achteren. Dall`Acqua onderschept slim de pass. Dall`Acqua met een sublieme pass. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibba geeft de bal voor. Annoni kan de bal niet met de borst controleren. Acchiappati onderschept slim de pass. Acchiappati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CIUGHINA 48%, Pro Grumento 1990 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC CIUGHINA - Pro Grumento 1990 2:2