Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VASILE ALEXANDRU VIDREAN AC CIUGHINA
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Aspesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspesi geeft een lange en hoge pass. Nascimbeni rent richting de bal. Robbio onderschept slim de pass. Robbio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Finozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grolli probeert naar een medespeler te passen. Aspesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Muratore kopt de bal weg. Aspesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio is nu in balbezit. Aspesi rent richting de bal. Aspesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vitalliano is nu in balbezit. Vitalliano geeft de bal voor. Banducci controleert de bal met de borst. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Nascimbeni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitalliano met de inworp. Aspesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspesi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VASILE ALEXANDRU VIDREAN 71%, AC CIUGHINA 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - AC CIUGHINA 0:0

79e minuut.
Grolli rent richting de bal. Grolli speelt de bal door. Klungelig pakt Ibba de bal. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VASILE ALEXANDRU VIDREAN 54%, AC CIUGHINA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VASILE ALEXANDRU VIDREAN - AC CIUGHINA 0:0