Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Emalacri SaxCaffè
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Angiuli trapt de bal weg van het doel. Corbetta speelt de bal door. Pirrello probeert de bal aan de voet te houden. Spotorno is nu in balbezit. Spotorno haalt uit met een fantastische trap. Angiuli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Marrocco probeert naar een medespeler te passen. Iacovitti is nu in balbezit. Iacovitti met een sublieme pass. Spotorno rent richting de bal. Spotorno haalt uit met een fantastische trap. Angiuli bokst de bal weg.

35e minuut.
Candeo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spotorno de bal. Pilti bereikt de bal nog maar net als eerste. Spotorno rent richting de bal. Spotorno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bidini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna verovert de bal door een tackle van achteren. Lanna met een sublieme pass. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Paoletto met de inworp. Candeo is nu in balbezit. Candeo geeft de bal voor. Spotorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Spotorno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Emalacri 42%, SaxCaffè 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Emalacri - SaxCaffè 0:0

52e minuut.
Corbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbetta passt de bal met de wreef. Spotorno is nu in balbezit. Candeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Candeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Emalacri - SaxCaffè 1:0

54e minuut.
Catalano speelt de bal door. Daar is Candeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catalano is nu in balbezit. Candeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Candeo draait met de bal, schiet en ... Angiuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pilti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martinuzzo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Emalacri 40%, SaxCaffè 60%.
Real Emalacri - SaxCaffè 1:0