Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Zampin mancester
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Pirandelli passt de bal in één keer door. Brayde rent richting de bal. Met opzet legt Pirandelli zijn tegenspeler op de grond. Pirandelli krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Mazzocco geeft een lange en hoge pass. Daar is Lodigiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodigiani speelt de bal door. Griffini is nu in balbezit. Griffini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lodigiani is nu in balbezit. Andreucci begaat een overtreding. Lodigiani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Griffini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dimonte krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zingarella verovert de bal door een tackle van achteren. Zingarella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brayde de bal. Bertuglia rent richting de bal. Bertuglia geeft een lange en hoge pass. Orlando bokst de bal weg. Acciai is nu in balbezit. Acciai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Zampin - mancester 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Zampin 52%, mancester 48%.
Sporting Zampin - mancester 0:1

52e minuut.
Pirandelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brayde de bal. Bertuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertuglia haalt uit met een fantastische trap. Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Zampin - mancester 0:2

64e minuut.
Griffini met een sublieme pass. Lanzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzarotto passt de bal met de wreef. Calaprice is nu in balbezit. Calaprice haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Zampin 43%, mancester 57%.
Sporting Zampin - mancester 0:2