Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mancester Sporting Zampin
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Garlati geeft een hoge lob. Calaprice is nu in balbezit. Calaprice passt de bal met de wreef. Dimonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pirandelli passt de bal met de wreef. Acciai is nu in balbezit. Firti bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciai onderschept slim de pass. Acciai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mancester - Sporting Zampin 1:0

30e minuut.
Bertuglia passt de bal met de wreef. Calaprice is nu in balbezit. Calaprice speelt de bal door. Dimonte rent richting de bal. Dimonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pirandelli is nu in balbezit. Pirandelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Acciai de bal. Acciai draait met de bal, schiet en ... Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mancester - Sporting Zampin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mancester 56%, Sporting Zampin 44%.
mancester - Sporting Zampin 2:0

48e minuut.
Ferrato verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrato geeft de bal voor. Daar is Garlati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimonte is nu in balbezit. Dimonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Placido rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbonetti. Placido is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Placido zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Griffini is nu in balbezit. Zingarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zingarella speelt de bal door. Acciai bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mancester 56%, Sporting Zampin 44%.
mancester - Sporting Zampin 2:0