Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pro Grumento 1990 AKragas White Sharks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Manconi is nu in balbezit. Stracchi onderschept slim de pass. Dall`Acqua verovert de bal door een tackle van achteren. Confusioni onderschept slim de pass. Confusioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pro Grumento 1990 - AKragas White Sharks 0:1

8e minuut.
Manconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manconi met een sublieme pass. Carai is nu in balbezit. Dibari verovert de bal door een tackle van achteren. Dibari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dall`Acqua probeert de bal aan de voet te houden. Confusioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Confusioni met een sublieme pass. Stracchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stracchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pro Grumento 1990 - AKragas White Sharks 0:2

10e minuut.
Dall`Acqua met een sublieme pass. Acchiappati bereikt de bal nog maar net als eerste. Acchiappati passt de bal zonder na te denken. Dall`Acqua is nu in balbezit. Dall`Acqua geeft een hoge lob. Bezzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bimba rent richting de bal. Bimba geeft een lange en hoge pass. Longhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stracchi rent richting de bal. Stracchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pro Grumento 1990 - AKragas White Sharks 0:3

27e minuut.
Bimba verovert de bal door een tackle van achteren. Bimba passt de bal in één keer door. Stracchi heeft problemen om de bal te vangen. Stracchi haalt uit met een fantastische trap. Longhi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Scavo is nu in balbezit. Scavo probeert naar een medespeler te passen. Carai rent richting de bal. Dibari onderschept slim de pass. Dibari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
D`Arrigo is nu in balbezit. D`Arrigo geeft een hoge lob. Dibari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibari haalt uit met een fantastische trap. Bezzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pro Grumento 1990 - AKragas White Sharks 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pro Grumento 1990 53%, AKragas White Sharks 47%.
Pro Grumento 1990 - AKragas White Sharks 1:3

80e minuut.
Dall`Acqua met een sublieme pass. D`Arrigo rent richting de bal. D`Arrigo passt de bal met de wreef. Dibari rent richting de bal. Dibari haalt uit met een fantastische trap. Bezzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pro Grumento 1990 51%, AKragas White Sharks 49%.
Pro Grumento 1990 - AKragas White Sharks 1:3