Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sportiva 1983 Winchester United FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ghisellini passt de bal met de wreef. Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello passt de bal met de wreef. Maschietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschietto haalt uit met een fantastische trap. Nicolosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - Winchester United FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 64%, Winchester United FC 36%.
La Sportiva 1983 - Winchester United FC 1:0

49e minuut.
Ardizio rent richting de bal. Ardizio geeft de bal voor. Carfagni heeft problemen om de bal te vangen. Maschietto is nu in balbezit. Maschietto haalt uit met een fantastische trap. Nicolosi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - Winchester United FC 2:0

66e minuut.
Maschietto probeert de bal aan de voet te houden. Pirrello is nu in balbezit. Pirrello passt de bal zonder na te denken. Tecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Muccioli rent richting de bal. Muccioli geeft de bal voor. Tecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchi haalt uit met een fantastische trap. Foschiatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - Winchester United FC 2:1

79e minuut.
Leonardi kopt de bal weg. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati geeft een hoge lob. Maschietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschietto haalt uit met een fantastische trap. Nicolosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Maserati geeft de bal voor. Leonardi heeft problemen om de bal te vangen. Fucile speelt de bal door. Maschietto rent richting de bal. Maschietto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - Winchester United FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 40%, Winchester United FC 60%.
La Sportiva 1983 - Winchester United FC 3:1