Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
acsc pastef enzokkk
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Petretto verovert de bal door een tackle van achteren. Spinazzi rent richting de bal. Spinazzi passt de bal in één keer door. Marulli is nu in balbezit. Marulli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Bellanca trapt de bal weg. Schisani kopt de bal weg. Consonni rent richting de bal. Consonni haalt uit met een fantastische trap. Vito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Marulli passt de bal zonder na te denken. Delola Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferniani begaat een overtreding. Ferniani krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ferniani speelt de bal door. Archi is nu in balbezit. Consonni is nu in balbezit. Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vito trapt de bal weg. Petretto kopt de bal weg. Consonni is nu in balbezit. Archi rent richting de bal. Archi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
acsc pastef - enzokkk 1:0

40e minuut.
Ignomeriello geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delola Marca met een snelle inworp. Marulli is nu in balbezit. Marulli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acsc pastef 52%, enzokkk 48%.
acsc pastef - enzokkk 1:0

57e minuut.
Klungelig pakt Marulli de bal. Archi rent richting de bal. Archi passt de bal zonder na te denken. Petretto is nu in balbezit. Petretto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lante Della Rovere geeft een lange en hoge pass. Spinazzi kopt de bal weg. Taffarelli rent richting de bal. Marulli rent richting de bal. Marulli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Spinazzi is nu in balbezit. Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinazzi rent richting de bal. Archi verovert de bal door een tackle van achteren. Archi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
acsc pastef - enzokkk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acsc pastef 49%, enzokkk 51%.
acsc pastef - enzokkk 2:0