Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sportiva 1983 acsc pastef
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Archi is nu in balbezit. Pirrello rent richting de bal. Archi verovert de bal door een tackle van achteren. Archi haalt uit met een fantastische trap. Ardizio probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Consonni bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi rent richting de bal. Daar is Archi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - acsc pastef 0:1

19e minuut.
Archi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghisellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardizio speelt de bal door. Maschietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschietto draait met de bal, schiet en ... Bellanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sportiva 1983 - acsc pastef 1:1

26e minuut.
Di Vaio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Vaio speelt de bal door. Inworp. Fucile zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirrello geeft een hoge lob. Bellanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ferniani speelt de bal door. Ghisellini rent richting de bal. Ghisellini speelt de bal door. Consonni bereikt de bal nog maar net als eerste. Consonni haalt uit met een fantastische trap. Foschiatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 49%, acsc pastef 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Sportiva 1983 - acsc pastef 1:1

62e minuut.
Petretto verovert de bal door een tackle van achteren. Pirrello is nu in balbezit. Pirrello passt de bal zonder na te denken. Maschietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschietto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Archi rent richting de bal. Archi speelt de bal door. Consonni is nu in balbezit. Consonni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ignomeriello kopt de bal weg. Ghisellini is nu in balbezit. Ghisellini passt de bal met de wreef. Maschietto rent richting de bal. Maschietto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 41%, acsc pastef 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Sportiva 1983 - acsc pastef 1:1