Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enzokkk Winchester United FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten hopeless
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zampella met een snelle inworp. Spinazzi rent richting de bal. Met opzet legt Cantarini zijn tegenspeler op de grond. Cantarini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Peloso speelt de bal door. Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampella met een sublieme pass. Gigli is nu in balbezit. Gigli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tecchi heeft problemen om de bal te vangen. Spinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Tecchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
enzokkk - Winchester United FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enzokkk 53%, Winchester United FC 47%.
enzokkk - Winchester United FC 0:1

53e minuut.
Rastrelli is nu in balbezit. Baruffo rent richting de bal. Rastrelli geeft een lange en hoge pass. Gigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rastrelli is nu in balbezit. Rastrelli passt de bal zonder na te denken. Gigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigli draait met de bal, schiet en ... Nicolosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Carfagni is nu in balbezit. Betta bereikt de bal nog maar net als eerste. Betta passt de bal zonder na te denken. Gigli rent richting de bal. Gigli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Carfagni passt de bal in één keer door. Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardi begaat een overtreding. Leonardi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Nicolosi met een sublieme pass. Daar is Tecchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamendola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Tecchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vito trapt de bal weg. Carfagni kopt de bal weg. Rastrelli is nu in balbezit. Tecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Tecchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enzokkk 35%, Winchester United FC 65%.
enzokkk - Winchester United FC 0:1