Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panem City Lord Kageki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 14
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Bergnach is nu in balbezit. Bergnach geeft een lange en hoge pass. Mangiameli kopt de bal weg. Ammazzalamorte rent richting de bal. Ammazzalamorte haalt uit met een fantastische trap. Piscopello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

5e minuut.
Aschiero controleert de bal met de borst. Vernassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschiero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aschiero krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gravano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sainati is nu in balbezit. Sainati geeft een lange en hoge pass. Vernassa is nu in balbezit. Vernassa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ibrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Zandomeneghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mangiameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangiameli passt de bal met de wreef. Ammazzalamorte rent richting de bal. Ammazzalamorte draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Doeltrap. Ibrido met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Aschiero de bal. Vernassa is nu in balbezit. Vernassa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mangiameli onderschept slim de pass. Mangiameli probeert naar een medespeler te passen. Ammazzalamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammazzalamorte schiet op doel. Klungelig pakt Bacelieri de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cantalena passt de bal in één keer door. Vernassa is nu in balbezit. Vernassa passt de bal met de wreef. Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ammazzalamorte met een sublieme pass. Gravano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cantalena is nu in balbezit. Zandomeneghi onderschept slim de pass. Zandomeneghi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Marasco probeert de bal aan de voet te houden. Aschiero rent richting de bal. Aschiero passt de bal in één keer door. Ammazzalamorte is nu in balbezit. Ammazzalamorte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panem City 54%, Lord Kageki 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panem City - Lord Kageki 0:0

50e minuut.
Vispo is nu in balbezit. Vispo geeft de bal voor. Bratta kopt de bal weg. Vernassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Zandomeneghi de bal. Cantalena geeft een lange en hoge pass. Zandomeneghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piola is nu in balbezit. Piola geeft een hoge lob. Mangiameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangiameli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sainati verovert de bal door een tackle van achteren. Sainati speelt de bal door. Aschiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta verovert de bal door een tackle van achteren. Bratta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bacelieri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brancato met een snelle inworp. Marasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasco probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Piola met een snelle inworp. Marasco rent richting de bal. Marasco geeft een lange en hoge pass. Ammazzalamorte rent richting de bal. Ammazzalamorte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panem City 49%, Lord Kageki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panem City - Lord Kageki 0:0