Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enzokkk La Sportiva 1983
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Rastrelli rent richting de bal. Broccoli rent richting de bal. Spinazzi geeft een lange en hoge pass. Taffarelli rent richting de bal. Taffarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Broccoli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ardizio de bal onder controle te krijgen. Taffarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulli rent richting de bal. Marulli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ardizio geeft een lange en hoge pass. Rastrelli rent richting de bal. Filighera verovert de bal door een tackle van achteren. Maschietto rent richting de bal. Maschietto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Zampella de bal. Spinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardizio begaat een overtreding. Spinazzi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

37e minuut.
Rastrelli onderschept slim de pass. Broccoli rent richting de bal. Broccoli passt de bal zonder na te denken. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enzokkk 70%, La Sportiva 1983 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
enzokkk - La Sportiva 1983 0:0

46e minuut.
Rastrelli geeft een hoge lob. Spinazzi is nu in balbezit. Filighera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filighera krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pascucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascucci geeft een lange en hoge pass. Ghisellini rent richting de bal. Ghisellini geeft een hoge lob. Maschietto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pascucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardizio onderschept slim de pass. Ardizio geeft een lange en hoge pass. Maschietto rent richting de bal. Maschietto draait met de bal, schiet en ... Vito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enzokkk 60%, La Sportiva 1983 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
enzokkk - La Sportiva 1983 0:0