Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panem City Winchester United FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 13.5
weak Schieten hopeless
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Salpetro onderschept slim de pass. Salpetro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantalena met de inworp. Vernassa geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Vernassa speelt de bal door. Turrisi is nu in balbezit. Bratta verovert de bal door een tackle van achteren. Bratta schiet op doel. Salpetro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Panem City - Winchester United FC 1:0

10e minuut.
Daar is Cantarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratta rent richting de bal. Carfagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta verovert de bal door een tackle van achteren. Bratta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Leonardi kopt de bal weg. Daar is Cusano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Furini zijn tegenspeler op de grond. Furini krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cusano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carfagni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cusano is nu in balbezit. Giarratana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cusano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cusano komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tecchi springt en kopt de bal. Piscopello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tecchi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

30e minuut.
Gravano geeft de bal voor. Carfagni heeft problemen om de bal te vangen. Bratta rent richting de bal. Bratta draait met de bal, schiet en ... Nicolosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panem City - Winchester United FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panem City 50%, Winchester United FC 50%.
Panem City - Winchester United FC 2:0

60e minuut.
Muccioli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gravano. Muccioli raakt geblesseerd tijdens het duel. Montebello met een snel genomen vrije trap. Cusano is nu in balbezit. Cusano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panem City - Winchester United FC 2:1

72e minuut.
Giarratana met een sublieme pass. Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Salpetro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta onderschept slim de pass. Bratta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panem City - Winchester United FC 3:1

74e minuut.
Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati met een sublieme pass. Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa rent richting de bal. Vernassa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nicolosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Panem City - Winchester United FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panem City 46%, Winchester United FC 54%.
Panem City - Winchester United FC 4:1