Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panem City La Sportiva 1983
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.5
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati passt de bal zonder na te denken. Pirrello probeert naar een medespeler te passen. Maschietto rent richting de bal. Maschietto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panem City - La Sportiva 1983 0:1

5e minuut.
Bergnach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnach passt de bal met de wreef. Daar is Bratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergnach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisellini is nu in balbezit. Vernassa onderschept slim de pass. Bratta is nu in balbezit. Bratta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Giarratana is nu in balbezit. Contu onderschept slim de pass. Contu met een sublieme pass. Maschietto rent richting de bal. Maschietto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Sainati passt de bal zonder na te denken. Vernassa is nu in balbezit. Bratta is nu in balbezit. Bratta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fissiraga de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panem City 52%, La Sportiva 1983 48%.
Panem City - La Sportiva 1983 0:1

55e minuut.
Ghisellini is nu in balbezit. Giarratana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghisellini raakt geblesseerd tijdens het duel. Ardizio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gravano is nu in balbezit. Fucile onderschept slim de pass. Fucile draait met de bal, schiet en ... Piscopello bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Contu is nu in balbezit. Sainati onderschept slim de pass. Giarratana rent richting de bal. Maschietto is nu in balbezit. Maschietto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Maserati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergi passt de bal in één keer door. Bratta is nu in balbezit. Bratta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gravano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fucile zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panem City 52%, La Sportiva 1983 48%.
Panem City - La Sportiva 1983 0:1