Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sportiva 1983 Panem City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Vernassa verovert de bal door een tackle van achteren. Vernassa met een sublieme pass. Fissiraga rent richting de bal. Bratta verovert de bal door een tackle van achteren. Bratta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cantalena probeert naar een medespeler te passen. Sainati is nu in balbezit. Sainati passt de bal zonder na te denken. Bratta rent richting de bal. Bratta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bergnach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maserati de bal. Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantalena verovert de bal door een tackle van achteren. Cantalena geeft een lange en hoge pass. Foschiatti bokst de bal weg. Foschiatti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sainati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sainati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ardizio onderschept slim de pass. Contu rent richting de bal. Caperozzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caperozzi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Sainati probeert naar een medespeler te passen. Vernassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa probeert naar een medespeler te passen. Bratta is nu in balbezit. Bratta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gravano geeft een hoge lob. Ghisellini rent richting de bal. Ghisellini probeert naar een medespeler te passen. Oi is nu in balbezit. Oi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sainati passt de bal zonder na te denken. Inworp. Maserati met een snelle inworp. Dell`Anno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Anno geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 41%, Panem City 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Sportiva 1983 - Panem City 0:0

47e minuut.
Dell`Anno geeft een hoge lob. Giarratana kopt de bal weg. Bratta is nu in balbezit. Bratta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beato de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ghisellini is nu in balbezit. Ghisellini geeft de bal voor. Bratta probeert de bal aan de voet te houden. Sainati rent richting de bal. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Giarratana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardizio. Giarratana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giarratana met een snel genomen vrije trap. Bratta controleert de bal met de borst. Bratta draait met de bal, schiet en ... Foschiatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Beato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa draait met de bal, schiet en ... Foschiatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ardizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghisellini. Ghisellini krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Foschiatti met een harde bal richting middenveld. Giarratana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vernassa de bal. Bratta rent richting de bal. Bratta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 68%, Panem City 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Sportiva 1983 - Panem City 0:0