Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winchester United FC AS Saint-Etienne
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Faella speelt de bal door. Fusti rent richting de bal. Fusti passt de bal zonder na te denken. Sugo is nu in balbezit. Sugo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nicolosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Muccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Muccioli passt de bal in één keer door. Mazzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Tecchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti passt de bal in één keer door. Daar is Zedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecchi is nu in balbezit. Tecchi schiet op doel. Tamborini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Maschietti passt de bal in één keer door. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Montebello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester United FC - AS Saint-Etienne 0:1

32e minuut.
Cerezo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muccioli met een snelle inworp. Tecchi rent richting de bal. Tecchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Leonardi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernasconi met de inworp. Fusti rent richting de bal. Fusti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montebello heeft problemen om de bal te vangen. Sugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugo schiet op doel. Nicolosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester United FC - AS Saint-Etienne 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winchester United FC 56%, AS Saint-Etienne 44%.
Winchester United FC - AS Saint-Etienne 0:2

62e minuut.
Faella passt de bal zonder na te denken. Cusano is nu in balbezit. Cusano passt de bal zonder na te denken. Cantarini is nu in balbezit. Cantarini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Turrisi met een sublieme pass. Viadana speelt de bal door. Salpetro rent richting de bal. Sugo verovert de bal door een tackle van achteren. Sugo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester United FC - AS Saint-Etienne 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winchester United FC 50%, AS Saint-Etienne 50%.
Winchester United FC - AS Saint-Etienne 0:3