Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marhans acsc pastef
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Vaio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maschio rent richting de bal. Maschio geeft de bal voor. Portello probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Ferniani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orrico onderschept slim de pass. Orrico passt de bal met de wreef. Draicchio rent richting de bal. Draicchio schiet op doel. Bellanca bokst de bal weg.

23e minuut.
Esu speelt de bal door. Petretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrico rent richting de bal. Draicchio rent richting de bal. Draicchio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Centofanti passt de bal met de wreef. Lante Della Rovere is nu in balbezit. Draicchio verovert de bal door een tackle van achteren. Draicchio haalt uit met een fantastische trap. Bellanca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhans - acsc pastef 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Consonni de bal. Draicchio is nu in balbezit. Petretto is nu in balbezit. Draicchio onderschept slim de pass. Draicchio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Archi onderschept slim de pass. Archi speelt de bal door. Consonni bereikt de bal nog maar net als eerste. Consonni haalt uit met een fantastische trap. Facetti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Portello geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schisani neemt de hoekschop. Klungelig pakt Maschio de bal. Maschio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marhans 50%, acsc pastef 50%.
Marhans - acsc pastef 1:0

48e minuut.
Doeltrap. Facetti met een harde bal richting middenveld. Petretto kopt de bal weg. Consonni bereikt de bal nog maar net als eerste. Consonni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marhans - acsc pastef 1:1

51e minuut.
Petretto speelt de bal door. Di Vaio heeft problemen om de bal te vangen. Draicchio is nu in balbezit. Draicchio draait met de bal, schiet en ... Lante Della Rovere probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Cannati rent richting de bal. Petretto begaat een overtreding. Cannati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cannati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Draicchio heeft problemen om de bal te vangen. Draicchio draait met de bal, schiet en ... Bellanca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ignomeriello met een snelle inworp. Ferniani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferniani met een sublieme pass. Klungelig pakt Archi de bal. Archi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Di Vaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannati rent richting de bal. Di Vaio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cannati moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cannati kan niet meer verder spelen. Spadavecchia komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ignomeriello heeft problemen om de bal te vangen. Esu is nu in balbezit. Ignomeriello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ignomeriello krijgt een gele kaart. Esu raakt geblesseerd tijdens het duel. Orrico zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bellanca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhans - acsc pastef 2:1

87e minuut.
Nepoti is nu in balbezit. Nepoti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferniani de bal. Orrico is nu in balbezit. Orrico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marhans 50%, acsc pastef 50%.
Marhans - acsc pastef 2:1