Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winchester United FC Marhans
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Leonardi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gos komt het veld opgelopen. Orrico kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Salpetro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orrico is nu in balbezit. Orrico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Carfagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrico verovert de bal door een tackle van achteren. Orrico met een sublieme pass. Draicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Draicchio schiet op doel. Nicolosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Esu verovert de bal door een tackle van achteren. Esu geeft de bal voor. Carfagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Draicchio onderschept slim de pass. Draicchio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester United FC - Marhans 0:1

15e minuut.
Carfagni rent richting de bal. Spadavecchia onderschept slim de pass. Spadavecchia passt de bal zonder na te denken. Draicchio is nu in balbezit. Draicchio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Centofanti is nu in balbezit. Cantarini verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarini passt de bal zonder na te denken. Tecchi rent richting de bal. Tecchi schiet op doel. Facetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cantarini verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarini speelt de bal door. Glielmi is nu in balbezit. Tecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Tecchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winchester United FC - Marhans 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winchester United FC 52%, Marhans 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winchester United FC - Marhans 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winchester United FC 50%, Marhans 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winchester United FC - Marhans 1:1