Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enzokkk AS Saint-Etienne
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Sugo passt de bal in één keer door. Rastrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti draait met de bal, schiet en ... Lamendola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
enzokkk - AS Saint-Etienne 0:1

13e minuut.
Bruzzese met een sublieme pass. Zedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedda met een sublieme pass. Klungelig pakt Taffarelli de bal. Taffarelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Marulli met een sublieme pass. Klungelig pakt Taffarelli de bal. Taffarelli passt de bal zonder na te denken. Delola Marca is nu in balbezit. Delola Marca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fusti rent richting de bal. Rastrelli onderschept slim de pass. Maschietti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maschietti krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Spinazzi is nu in balbezit. Sugo rent richting de bal. Spinazzi begaat een overtreding. Spinazzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enzokkk 59%, AS Saint-Etienne 41%.
enzokkk - AS Saint-Etienne 0:1

54e minuut.
Rastrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faella is nu in balbezit. Marulli rent richting de bal. Sugo verovert de bal door een tackle van achteren. Sugo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
enzokkk - AS Saint-Etienne 0:2

67e minuut.
Maschietti kopt de bal weg. Rastrelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faella onderschept slim de pass. Fusti rent richting de bal. Fusti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
enzokkk - AS Saint-Etienne 0:3

69e minuut.
Taffarelli probeert naar een medespeler te passen. Marulli rent richting de bal. Sugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Marulli rent richting de bal. Marulli passt de bal met de wreef. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli schiet op doel. Tamborini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
enzokkk - AS Saint-Etienne 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enzokkk 54%, AS Saint-Etienne 46%.
enzokkk - AS Saint-Etienne 1:3