Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Larve Talenti F. C.
ADB Tactiek 433mio
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 42
average Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Bordowski rent richting de bal. Bordowski met een sublieme pass. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannucci onderschept slim de pass. Mannucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Martín Carballo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kühnle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donaghue rent richting de bal. Donaghue geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. Pržulj geeft een hoge lob. Cantarini is nu in balbezit. Cantarini schiet op doel. Melloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Talenti F. C. 1:0

16e minuut.
Bordowski speelt de bal door. Pržulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pržulj passt de bal met de wreef. Valim is nu in balbezit. Valim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pinto passt de bal met de wreef. Donaghue bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Carballo maakt een afschuwelijke overtreding. Donaghue is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinto komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Garjelea probeert naar een medespeler te passen. Valim rent richting de bal. Valim met een sublieme pass. Donaghue rent richting de bal. Donaghue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Larve - Talenti F. C. 1:1

32e minuut.
Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu passt de bal zonder na te denken. Manys met een sublieme pass. Valim rent richting de bal. Valim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Talenti F. C. 1:2

34e minuut.
Donaghue passt de bal in één keer door. Manys is nu in balbezit. Manys passt de bal met de wreef. Valim is nu in balbezit. Valim haalt uit met een fantastische trap. Guede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Tapanoğlu onderschept slim de pass. Manys is nu in balbezit. Manys probeert naar een medespeler te passen. Donaghue rent richting de bal. Donaghue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larve 60%, Talenti F. C. 40%.
Larve - Talenti F. C. 1:2

52e minuut.
Kühnle geeft een hoge lob. Inworp. Vladimirov met de inworp. Soto controleert de bal met de borst. Soto geeft een hoge lob. Melloni bokst de bal weg. Cantarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Guede trapt de bal weg van het doel. Pinto kopt de bal weg. Daar is Donaghue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valim bereikt de bal nog maar net als eerste. Valim haalt uit met een fantastische trap. Guede probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donaghue is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mannucci probeert de bal aan de voet te houden. Manys is nu in balbezit. Manys passt de bal zonder na te denken. Valim heeft problemen om de bal te vangen. Valim schiet op doel. Guede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Doeltrap. Guede trapt de bal weg van het doel. Manys kopt de bal weg. Valim heeft problemen om de bal te vangen. Valim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kühnle speelt de bal door. Pinto rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto geeft een hoge lob. Mannucci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Larve - Talenti F. C. 2:2

75e minuut.
Vladimirov speelt de bal door. Cantarini is nu in balbezit. Moreno begaat een overtreding. Moreno krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Manys speelt de bal door. Donaghue probeert naar een medespeler te passen. Valim is nu in balbezit. Valim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Daar is Kühnle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea geeft een hoge lob. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valim onderschept slim de pass. Valim haalt uit met een fantastische trap. Guede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larve 63%, Talenti F. C. 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Larve - Talenti F. C. 2:2