Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Verza AC Capresana
Verza D Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Leuci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Scalvini zijn tegenspeler op de grond. Leuci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nora met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Marchiggiano de bal. Totti rent richting de bal. Totti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cannati met een snelle inworp. Iacoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Golles verovert de bal door een tackle van achteren. Golles geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pirovini bereikt de bal nog maar net als eerste. Golles onderschept slim de pass. Golles passt de bal in één keer door. Michelin is nu in balbezit. Michelin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Scalvini geeft een hoge lob. Inworp. Leuci met een snelle inworp. Nora rent richting de bal. Nora geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Montefusco bereikt de bal nog maar net als eerste. Montefusco passt de bal zonder na te denken. Totti rent richting de bal. Totti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Verza - AC Capresana 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Verza 24%, AC Capresana 76%.
Real Verza - AC Capresana 1:0

48e minuut.
Totti bereikt de bal nog maar net als eerste. Totti met een sublieme pass. Montefusco bereikt de bal nog maar net als eerste. Montefusco schiet op doel. Bottino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Verza - AC Capresana 2:0

72e minuut.
Daar is Goi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montefusco is nu in balbezit. Goi rent richting de bal. Montefusco onderschept slim de pass. Montefusco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Totti is nu in balbezit. Totti geeft een hoge lob. Marchiggiano kopt de bal weg. Nora bereikt de bal nog maar net als eerste. Nora speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Verza - AC Capresana 3:0

80e minuut.
Nora onderschept slim de pass. Montefusco rent richting de bal. Montefusco passt de bal met de wreef. Totti bereikt de bal nog maar net als eerste. Totti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Verza - AC Capresana 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Verza 34%, AC Capresana 66%.
Real Verza - AC Capresana 4:0