Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talenti F. C. AC Capresana
433mio Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
36 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 21.5
solid Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Dincă passt de bal in één keer door. Garjelea met een sublieme pass. Dincă speelt de bal door. Valim is nu in balbezit. Valim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talenti F. C. - AC Capresana 1:0

6e minuut.
Bisceglia rent richting de bal. Tapanoğlu onderschept slim de pass. Tapanoğlu geeft een lange en hoge pass. Donaghue is nu in balbezit. Donaghue haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Michelin heeft problemen om de bal te vangen. Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Manys passt de bal in één keer door. Valim bereikt de bal nog maar net als eerste. Valim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Pinto passt de bal in één keer door. Valim rent richting de bal. Valim haalt uit met een fantastische trap. Bottino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talenti F. C. - AC Capresana 2:0

12e minuut.
Manys onderschept slim de pass. Donaghue rent richting de bal. Donaghue passt de bal zonder na te denken. Valim rent richting de bal. Valim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Dincă passt de bal in één keer door. Pinto geeft de bal voor. Valim bereikt de bal nog maar net als eerste. Valim geeft een lange en hoge pass. Donaghue maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Donaghue bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gironda onderschept slim de pass. Gironda passt de bal met de wreef. Valim is nu in balbezit. Valim haalt uit met een fantastische trap. Bottino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Golles is nu in balbezit. Pinto geeft een hoge lob. Golles probeert de bal aan de voet te houden. Valim rent richting de bal. Valim schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talenti F. C. - AC Capresana 3:0

31e minuut.
Cini passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kühnle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donaghue rent richting de bal. Donaghue geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Cannati met de inworp. Pogliano probeert naar een medespeler te passen. Michelin rent richting de bal. Michelin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Garjelea passt de bal met de wreef. Cini heeft problemen om de bal te vangen. Valim rent richting de bal. Valim schiet op doel. Bottino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talenti F. C. - AC Capresana 4:0

40e minuut.
Doeltrap. Marchiggiano trapt de bal weg. Pinto kopt de bal weg. Valim rent richting de bal. Valim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dincă rent richting de bal. Dincă passt de bal zonder na te denken. Donaghue rent richting de bal. Donaghue draait met de bal, schiet en ... Bottino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talenti F. C. - AC Capresana 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talenti F. C. 22%, AC Capresana 78%.
Talenti F. C. - AC Capresana 5:0

56e minuut.
Garjelea passt de bal met de wreef. Tapanoğlu is nu in balbezit. Bisceglia geeft een hoge lob. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Golles heeft problemen om de bal te vangen. Srebrowicz rent richting de bal. Srebrowicz geeft een hoge lob. Valim is nu in balbezit. Valim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Talenti F. C. - AC Capresana 6:0

59e minuut.
Donaghue bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaghue geeft een lange en hoge pass. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Goi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Srebrowicz is nu in balbezit. Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Manys geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valim de bal. Valim draait met de bal, schiet en ... Paal! Donaghue rent richting de bal. Donaghue haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Talenti F. C. - AC Capresana 7:0

64e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto geeft een lange en hoge pass. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Manys met een sublieme pass. Valim rent richting de bal. Valim passt de bal in één keer door. Donaghue rent richting de bal. Donaghue draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Manys is nu in balbezit. Manys passt de bal met de wreef. Gironda heeft problemen om de bal te vangen. Donaghue is nu in balbezit. Donaghue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kühnle speelt de bal door. Klungelig pakt Pinto de bal. Pinto geeft de bal voor. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Manys geeft een hoge lob. Klungelig pakt Goi de bal. Valim rent richting de bal. Valim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Talenti F. C. - AC Capresana 8:0

90e minuut.
Valim rent richting de bal. Valim passt de bal zonder na te denken. Daar is Donaghue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donaghue schiet op doel. Bottino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talenti F. C. - AC Capresana 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talenti F. C. 13%, AC Capresana 87%.
Talenti F. C. - AC Capresana 9:0