Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catania U.C.S. AC Capresana
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Cini de bal. Cini passt de bal met de wreef. Alioti rent richting de bal. Nadalini onderschept slim de pass. Nadalini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cini onderschept slim de pass. Cini passt de bal in één keer door. Alioti heeft problemen om de bal te vangen. Nadalini rent richting de bal. Nadalini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Folcarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Folcarelli geeft de bal voor. Serazzi heeft problemen om de bal te vangen. Pogliano rent richting de bal. Pogliano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gironda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bratti komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Golles rent richting de bal. Golles passt de bal in één keer door. Cirronis met een sublieme pass. Carrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrai haalt uit met een fantastische trap. Bottino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania U.C.S. - AC Capresana 1:0

28e minuut.
Nuzzo geeft een lange en hoge pass. Carrai heeft problemen om de bal te vangen. Carrai kopt de bal weg. Carrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Pogliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golles rent richting de bal. Golles passt de bal zonder na te denken. Nadalini is nu in balbezit. Nadalini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania U.C.S. 50%, AC Capresana 50%.
Catania U.C.S. - AC Capresana 1:0

60e minuut.
Ciocca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cini. Ciocca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciocca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrai springt en kopt de bal. Bottino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania U.C.S. - AC Capresana 2:0

61e minuut.
Ciocca passt de bal met de wreef. Bratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratti speelt de bal door. Carrai rent richting de bal. Carrai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Folcarelli trapt de bal weg van het doel. Pogliano kopt de bal weg. Nadalini rent richting de bal. Nadalini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Carrai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Praianò komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania U.C.S. 48%, AC Capresana 52%.
Catania U.C.S. - AC Capresana 2:0