Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bimmisti A.S. Alessano
343 Tactiek TRIX
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
18.9 gemiddelde waardering 35
waardeloos Schieten matig
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pettinaro de bal onder controle te krijgen. Bonino rent richting de bal. Bonino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - A.S. Alessano 0:1

4e minuut.
Breda probeert naar een medespeler te passen. Pettinaro rent richting de bal. Bonino onderschept slim de pass. Bonino schiet op doel. Anzuini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Gobbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonon geeft een hoge lob. Bonino rent richting de bal. Bonino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - A.S. Alessano 0:2

9e minuut.
Dormetta probeert naar een medespeler te passen. Meneghini is nu in balbezit. Meneghini passt de bal met de wreef. Bonino rent richting de bal. Bonino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Molignani met de inworp. Francioli probeert naar een medespeler te passen. Dormetta geeft de bal voor. Bonino is nu in balbezit. Bonino draait met de bal, schiet en ... Anzuini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonino is nu in balbezit. Bonino haalt uit met een fantastische trap. Anzuini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - A.S. Alessano 0:3

12e minuut.
Muzzicato heeft problemen om de bal te vangen. Muzzicato probeert naar een medespeler te passen. Bonino is nu in balbezit. Bonino schiet op doel. Anzuini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Daar is Mancini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mancini speelt de bal door. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - A.S. Alessano 0:4

21e minuut.
Gobbo probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dormetta met de inworp. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dormetta met de inworp. Meneghini met een sublieme pass. Klungelig pakt Mainas de bal. Dormetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dormetta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dormetta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dormetta probeert naar een medespeler te passen. Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Dormetta met de inworp. Muzzicato probeert naar een medespeler te passen. Bonino is nu in balbezit. Bonino schiet op doel. Anzuini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - A.S. Alessano 0:5

30e minuut.
Pettinaro geeft een lange en hoge pass. Ladoni kopt de bal weg. Tonon geeft een hoge lob. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino schiet op doel. Anzuini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bonino rent richting de bal. Gobbo verovert de bal door een tackle van achteren. Gobbo speelt de bal door. Breda heeft problemen om de bal te vangen. Breda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Breda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tonon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonon passt de bal met de wreef. Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Breda met de inworp. Tonon rent richting de bal. Tonon geeft een lange en hoge pass. Bonino krijgt zijn hoofd ertegen. Anzuini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - A.S. Alessano 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bimmisti 89%, A.S. Alessano 11%.
Bimmisti - A.S. Alessano 0:6

46e minuut.
Russig geeft een lange en hoge pass. Mancini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pettinaro de bal onder controle te krijgen. Bonino is nu in balbezit. Bonino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dormetta met een snelle inworp. Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato schiet op doel. Meneghini probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mainas passt de bal in één keer door. Russig bereikt de bal nog maar net als eerste. Russig geeft een hoge lob. Daar is Mancini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mancini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato haalt uit met een fantastische trap. Pettinaro heeft problemen om de bal te vangen. Bonino rent richting de bal. Bonino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bonino speelt de bal door. Russig is nu in balbezit. Russig geeft een lange en hoge pass. Francioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Francioli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonino is nu in balbezit. Bonino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Carafoli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Breda met een snelle inworp. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Anzuini met een harde bal richting middenveld. Dormetta kopt de bal weg. Daar is Bonino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mancini is nu in balbezit. Mancini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Anzuini met een harde bal richting middenveld. Tonon controleert de bal met de borst. Tonon passt de bal met de wreef. Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - A.S. Alessano 0:7

83e minuut.
Tonon is nu in balbezit. Tonon passt de bal met de wreef. Dormetta probeert naar een medespeler te passen. Mancini is nu in balbezit. Mancini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - A.S. Alessano 0:8

87e minuut.
Carafoli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mancini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mancini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pettinaro neemt vlug de vrije trap. Caponnetto kopt de bal weg. Tonon speelt de bal door. Mancini is nu in balbezit. Mancini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bimmisti 87%, A.S. Alessano 13%.
Bimmisti - A.S. Alessano 0:8