Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Donan A.S. Alessano
Normal Tactiek TRIX
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 35.4
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato speelt de bal door. Scolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini verovert de bal door een tackle van achteren. Mancini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gardino heeft problemen om de bal te vangen. Di Iorio is nu in balbezit. Di Iorio met een sublieme pass. Klungelig pakt Bonino de bal. Bonino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
D`Alessandro geeft de bal voor. Di Iorio met een sublieme pass. Coluccio heeft problemen om de bal te vangen. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Solinas speelt de bal door. Klungelig pakt Di Iorio de bal. Di Iorio geeft de bal voor. Muzzicato kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mancini de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bonino is nu in balbezit. Bonino passt de bal met de wreef. Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato draait met de bal, schiet en ... Da Ros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Donan - A.S. Alessano 0:1

18e minuut.
Di Iorio kopt de bal weg. Tonon geeft de bal voor. Klungelig pakt Coluccio de bal. Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino verovert de bal door een tackle van achteren. Bonino passt de bal zonder na te denken. Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato schiet op doel. Da Ros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Scolari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini geeft een hoge lob. Da Ros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tonon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Breda de bal. Breda geeft de bal voor. Mancini is nu in balbezit. Mancini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Da Ros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Caponnetto rent richting de bal. Tonon speelt de bal door. Scolari speelt de bal door. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tonon geeft een lange en hoge pass. Bonino rent richting de bal. Coluccio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonino neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Donan - A.S. Alessano 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donan 81%, A.S. Alessano 19%.
Donan - A.S. Alessano 0:2

49e minuut.
Gardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Iorio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Iorio speelt de bal door. Bonino heeft problemen om de bal te vangen. Bonino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Da Ros met een sublieme pass. Di Iorio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coluccio de bal. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Breda onderschept slim de pass. Breda geeft een hoge lob. Bottiglione heeft problemen om de bal te vangen. Bonino is nu in balbezit. Bonino haalt uit met een fantastische trap. Da Ros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Donan - A.S. Alessano 0:3

66e minuut.
Coluccio kopt de bal weg. D`Alessandro is nu in balbezit. Mancini verovert de bal door een tackle van achteren. Mancini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Donan - A.S. Alessano 0:4

81e minuut.
Francioli verovert de bal door een tackle van achteren. Francioli geeft een hoge lob. Mancini is nu in balbezit. Bonino is nu in balbezit. Bonino draait met de bal, schiet en ... Da Ros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Di Iorio kan de bal niet met de borst controleren. Di Iorio probeert naar een medespeler te passen. Bonino rent richting de bal. Bonino haalt uit met een fantastische trap. Da Ros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Donan - A.S. Alessano 0:5

89e minuut.
Di Iorio rent richting de bal. Di Iorio geeft een hoge lob. Mancini is nu in balbezit. Mancini draait met de bal, schiet en ... Da Ros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Scolari trapt de bal weg. Bottiglione is nu in balbezit. Met opzet legt Di Iorio zijn tegenspeler op de grond. Di Iorio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donan 88%, A.S. Alessano 12%.
Donan - A.S. Alessano 0:5