Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Alessano Donan
TRIX Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 19.6
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Scolari de bal. Muzzicato is nu in balbezit. Bonino rent richting de bal. Bonino schiet op doel. Da Ros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Capone de bal. Capone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - Donan 1:0

5e minuut.
Moro rent richting de bal. Capone onderschept slim de pass. Capone geeft de bal voor. Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Gardino onderschept slim de pass. Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro speelt de bal door. Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breda met een snelle inworp. Capone rent richting de bal. Capone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - Donan 2:0

17e minuut.
Moro is nu in balbezit. Tonon met een sublieme pass. Scolari probeert naar een medespeler te passen. Bonino is nu in balbezit. Bonino schiet op doel. Da Ros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Capone geeft de bal voor. Scolari probeert de bal aan de voet te houden. D`Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Capone onderschept slim de pass. Capone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Da Ros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tonon onderschept slim de pass. Tonon passt de bal in één keer door. Breda rent richting de bal. Breda geeft een hoge lob. Capone kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Scolari verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fierro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bonino rent richting de bal. Bonino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Scolari geeft de bal voor. Bottiglione kopt de bal weg. Fierro geeft een hoge lob. Bonino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - Donan 3:0

31e minuut.
D`Alessandro is nu in balbezit. Breda verovert de bal door een tackle van achteren. Breda speelt de bal door. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Moro geeft een hoge lob. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fierro zijn tegenspeler op de grond. Fierro krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Inworp. Cilona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Breda is nu in balbezit. Breda geeft een lange en hoge pass. Da Ros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Alessano 15%, Donan 85%.
A.S. Alessano - Donan 3:0

54e minuut.
Scolari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capone rent richting de bal. Capone geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Scolari met een harde bal richting middenveld. Breda kopt de bal weg. Daar is Moro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonon passt de bal zonder na te denken. Da Ros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonino rent richting de bal. Bonino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - Donan 4:0

61e minuut.
Capone rent richting de bal. Moro onderschept slim de pass. Moro probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Breda neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Muzzicato kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bottiglione speelt de bal door. Tonon is nu in balbezit. Tonon passt de bal zonder na te denken. Bonino is nu in balbezit. Bonino schiet op doel. Da Ros bokst de bal weg. Capone rent richting de bal. Capone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Coluccio is nu in balbezit. Fierro is nu in balbezit. Coluccio maakt een afschuwelijke overtreding. Coluccio krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tonon met een sublieme pass. Breda bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda met een sublieme pass. Capone is nu in balbezit. Capone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonino is nu in balbezit. Bonino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - Donan 5:0

77e minuut.
Solinas speelt de bal door. Liborio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino verovert de bal door een tackle van achteren. Bonino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gardino is nu in balbezit. Muzzicato verovert de bal door een tackle van achteren. Muzzicato speelt de bal door. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Breda geeft de bal voor. Tonon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonon geeft een lange en hoge pass. Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Alessano 23%, Donan 77%.
A.S. Alessano - Donan 5:0