Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bimmisti Donan
343 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Gardino probeert naar een medespeler te passen. Liborio bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccati begaat een overtreding. Liborio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gardino neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - Donan 0:1

16e minuut.
Daar is Quarto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solinas rent richting de bal. Liborio is nu in balbezit. Liborio schiet op doel. Pettinaro probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lunardello kopt de bal weg. Scolari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabrizi. Scolari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gardino rent richting de bal. Roccati verovert de bal door een tackle van achteren. Roccati passt de bal zonder na te denken. Ladoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lunardello rent richting de bal. Lunardello geeft de bal voor. Klungelig pakt Coluccio de bal. Ladoni rent richting de bal. Ladoni draait met de bal, schiet en ... Da Ros bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bimmisti - Donan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bimmisti 52%, Donan 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bimmisti - Donan 1:1

48e minuut.
Bottiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas onderschept slim de pass. Mainas passt de bal zonder na te denken. Ladoni rent richting de bal. Ladoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Roccati is nu in balbezit. Roccati speelt de bal door. Scolari is nu in balbezit. Ladoni onderschept slim de pass. Ladoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - Donan 2:1

66e minuut.
Moro is nu in balbezit. Liborio is nu in balbezit. Roccati begaat een overtreding. Roccati krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Molignani kopt de bal weg. Gardino is nu in balbezit. Ladoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ladoni krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Moro geeft de bal voor. Roccati probeert de bal met de borst te controleren. Liborio is nu in balbezit. Solinas rent richting de bal. Solinas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bimmisti 56%, Donan 44%.
Bimmisti - Donan 2:1