Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Alessano Negronetti
TRIX Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.4 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Tonon probeert naar een medespeler te passen. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgherri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mancini raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonino legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

6e minuut.
Tonon geeft een hoge lob. Licini rent richting de bal. Muzzicato onderschept slim de pass. Muzzicato haalt uit met een fantastische trap. Cirelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Breda met een snelle inworp. Tonon rent richting de bal. Tonon probeert naar een medespeler te passen. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mancini rent richting de bal. Gherardini verovert de bal door een tackle van achteren. Gherardini geeft een hoge lob. Tonon rent richting de bal. Tonon geeft een lange en hoge pass. Cirelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - Negronetti 1:0

25e minuut.
Caponnetto verovert de bal door een tackle van achteren. Caponnetto geeft de bal voor. Mancini kopt de bal weg. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cirelli met een sublieme pass. Tonon kopt de bal weg. Gherardini heeft problemen om de bal te vangen. Mancini is nu in balbezit. Mancini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mastrolonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Partel verovert de bal door een tackle van achteren. Tonon speelt de bal door. Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Alessano 23%, Negronetti 77%.
A.S. Alessano - Negronetti 1:0

52e minuut.
Tonon geeft de bal voor. Cirelli met een sublieme pass. Breda kopt de bal weg. Tonon heeft problemen om de bal te vangen. Tonon geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - Negronetti 2:0

56e minuut.
Luisi rent richting de bal. Francioli verovert de bal door een tackle van achteren. Francioli geeft een lange en hoge pass. Daar is Bonino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Landolfo probeert de bal aan de voet te houden. Tonon geeft een lange en hoge pass. Partel heeft problemen om de bal te vangen. Bonino is nu in balbezit. Bonino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mancini rent richting de bal. Mancini passt de bal in één keer door. Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato schiet op doel. Cirelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - Negronetti 3:0

67e minuut.
Muzzicato onderschept slim de pass. Tonon is nu in balbezit. Tonon passt de bal zonder na te denken. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini haalt uit met een fantastische trap. Cirelli bokst de bal weg.

69e minuut.
Breda verovert de bal door een tackle van achteren. Breda geeft de bal voor. Daar is Licini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonino is nu in balbezit. Bonino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Licini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Mastrolonardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonon geeft een hoge lob. Sgherri kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - Negronetti 4:0

77e minuut.
Mastrolonardo met de inworp. Tonon is nu in balbezit. Tonon geeft een lange en hoge pass. Bonino rent richting de bal. Bonino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gherardini rent richting de bal. Mancini onderschept slim de pass. Breda bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda geeft de bal voor. Muzzicato maakt een snoekduik en kopt de bal. Cirelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mastrolonardo geeft de bal voor. Muzzicato kopt de bal weg. Sgherri heeft problemen om de bal te vangen. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Alessano 21%, Negronetti 79%.
A.S. Alessano - Negronetti 4:0