Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internapoli12 A.S. Alessano
Normal Tactiek TRIX
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
15.3 gemiddelde waardering 33.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Bonino de bal onder controle te krijgen. Maturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino verovert de bal door een tackle van achteren. Bonino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internapoli12 - A.S. Alessano 0:1

10e minuut.
Del Dottore geeft een lange en hoge pass. Di Iorio geeft een lange en hoge pass. Mancini rent richting de bal. Bonino rent richting de bal. Bonino schiet op doel. Cusillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mancini rent richting de bal. Mancini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internapoli12 - A.S. Alessano 0:2

16e minuut.
Bonino rent richting de bal. Bonino passt de bal met de wreef. Mancini rent richting de bal. Mancini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trebaldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Iorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Iorio geeft een lange en hoge pass. Bonino controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Breda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muzzicato heeft problemen om de bal te vangen. Muzzicato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bascini onderschept slim de pass. Bascini met een sublieme pass. Maturo is nu in balbezit. Mancini onderschept slim de pass. Mancini schiet op doel. Cusillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Del Dottore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internapoli12 - A.S. Alessano 0:3

31e minuut.
Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi passt de bal zonder na te denken. Bascini rent richting de bal. Mancini onderschept slim de pass. Mancini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Bonino de bal onder controle te krijgen. Di Iorio is nu in balbezit. Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi geeft een hoge lob. Di Iorio geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Breda is nu in balbezit. Breda geeft een lange en hoge pass. Bascini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini onderschept slim de pass. Mancini haalt uit met een fantastische trap. Cusillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internapoli12 90%, A.S. Alessano 10%.
Internapoli12 - A.S. Alessano 0:3

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Muzzicato de bal onder controle te krijgen. Di Iorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Iorio passt de bal zonder na te denken. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Breda met een snelle inworp. Tonon geeft de bal voor. Klungelig pakt Del Dottore de bal. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Caponnetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caponnetto geeft een hoge lob. Mancini kopt de bal weg. Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Internapoli12 - A.S. Alessano 0:4

73e minuut.
Klungelig pakt Trebaldi de bal. Di Iorio geeft een hoge lob. Del Dottore heeft problemen om de bal te vangen. Bonino is nu in balbezit. Bonino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internapoli12 - A.S. Alessano 0:5

76e minuut.
Del Dottore geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Iorio met een snelle inworp. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato schiet op doel. Cusillo bokst de bal weg. Mancini rent richting de bal. Mancini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internapoli12 - A.S. Alessano 0:6

79e minuut.
Di Iorio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mastrolonardo komt het veld opgelopen. Trebaldi met een snelle inworp. Pagliarisi rent richting de bal. Tonon onderschept slim de pass. Tonon passt de bal zonder na te denken. Paal!

85e minuut.
Muzzicato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lagatella controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Francioli neemt vlug de vrije trap. Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internapoli12 83%, A.S. Alessano 17%.
Internapoli12 - A.S. Alessano 0:6