Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.ROMA 1927 Bimmisti
Normal Tactiek 343
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Portinaro is nu in balbezit. Portinaro probeert naar een medespeler te passen. Abategiovanni met een sublieme pass. Solacca is nu in balbezit. Solacca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fabrizi kopt de bal weg. Lucchesi probeert naar een medespeler te passen. Paini heeft problemen om de bal te vangen. Mainas is nu in balbezit. Mainas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mainas rent richting de bal. Mainas passt de bal zonder na te denken. Rebizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebizzi draait met de bal, schiet en ... Battilana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.ROMA 1927 - Bimmisti 0:1

15e minuut.
Daar is Solacca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri rent richting de bal. Rebizzi onderschept slim de pass. Rebizzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.ROMA 1927 - Bimmisti 0:2

20e minuut.
Durante bereikt de bal nog maar net als eerste. Durante speelt de bal door. Daar is Roccati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abategiovanni rent richting de bal. Abategiovanni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Portinaro probeert de bal met de borst te controleren. Solacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lunardello krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Barnabé is nu in balbezit. Barnabé passt de bal met de wreef. Abategiovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Abategiovanni draait met de bal, schiet en ... Lauricella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.ROMA 1927 - Bimmisti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.ROMA 1927 38%, Bimmisti 62%.
A.S.ROMA 1927 - Bimmisti 1:2

49e minuut.
Citteri geeft een lange en hoge pass. Portinaro rent richting de bal. Solacca rent richting de bal. Abategiovanni is nu in balbezit. Abategiovanni draait met de bal, schiet en ... Lauricella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gagnor geeft een hoge lob. Battilana speelt de bal door. Citteri kopt de bal weg. Abategiovanni rent richting de bal. Abategiovanni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S.ROMA 1927 - Bimmisti 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.ROMA 1927 47%, Bimmisti 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S.ROMA 1927 - Bimmisti 2:2