Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bimmisti A.S.ROMA 1927
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Gagnor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Citteri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gagnor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roccati met een snel genomen vrije trap. Gobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gagnor rent richting de bal. Gagnor passt de bal zonder na te denken. Gobbo speelt de bal door. Ladoni is nu in balbezit. Ladoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lunardello passt de bal in één keer door. Solacca probeert de bal aan de voet te houden. Pettinaro met een sublieme pass. Solacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Solacca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bimmisti 44%, A.S.ROMA 1927 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bimmisti - A.S.ROMA 1927 0:0

46e minuut.
Solacca is nu in balbezit. Solacca passt de bal in één keer door. Lucchesi rent richting de bal. Ladoni rent richting de bal. Ladoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Meneghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneghini geeft de bal voor. Klungelig pakt Lucchesi de bal. Ladoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - A.S.ROMA 1927 1:0

55e minuut.
Paini is nu in balbezit. Gagnor onderschept slim de pass. Gagnor met een sublieme pass. Ladoni is nu in balbezit. Ladoni draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - A.S.ROMA 1927 2:0

65e minuut.
Citteri rent richting de bal. Citteri speelt de bal door. Klungelig pakt Lucchesi de bal. Ladoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Barnabé probeert naar een medespeler te passen. Durante rent richting de bal. Gobbo maakt een afschuwelijke overtreding. Gobbo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Ladoni is nu in balbezit. Roccati is nu in balbezit. Roccati passt de bal in één keer door. Mainas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas schiet op doel. Battilana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bimmisti 26%, A.S.ROMA 1927 74%.
Bimmisti - A.S.ROMA 1927 2:0