Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
squadra azzurra Donan
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Oliverio met een sublieme pass. D`Alessandro rent richting de bal. D`Alessandro probeert naar een medespeler te passen. Quarto rent richting de bal. Quarto geeft een hoge lob. Cerbo bokst de bal weg. Daar is Bernardelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gardino probeert naar een medespeler te passen. Liborio heeft problemen om de bal te vangen. Fontanarosa rent richting de bal. Liborio onderschept slim de pass. Liborio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Moro onderschept slim de pass. Moro geeft een hoge lob. Bernardelli controleert de bal met de borst. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gardino onderschept slim de pass. Gardino met een sublieme pass. Boscarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Liborio verovert de bal door een tackle van achteren. Liborio schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cerbo met een harde bal richting middenveld. Bruni kopt de bal weg. Coluccio heeft problemen om de bal te vangen. Parteli is nu in balbezit. Parteli draait met de bal, schiet en ... Da Ros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: squadra azzurra 65%, Donan 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
squadra azzurra - Donan 0:0

53e minuut.
Bruni is nu in balbezit. Bruni draait met de bal, schiet en ... D`Alessandro heeft problemen om de bal te vangen. Parteli rent richting de bal. Parteli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Oliverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliverio passt de bal zonder na te denken. Liborio rent richting de bal. Liborio haalt uit met een fantastische trap. Bernardelli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fontanarosa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bottiglione de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliverio. Oliverio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: squadra azzurra 67%, Donan 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
squadra azzurra - Donan 0:0